Garantie & keurmerken

Nummer ëën in Europa
Kömmerling is de nummer ëën in Europa wat betreft de productie van kunststofprofielen voor ramen en deuren. Het Kömmerling 70 mm profiel met vijfkamersysteem isoleert als geen ander, het is onderhoudsvriendelijk, functioneel en inbraakwerend.

Standaard wordt bij meerdere profielen de renolit-folie op een passende grondkleur gelegd. Een stalen versterking binnen in de kunststofprofielen maakt het schrijnwerk sterker.

 

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

 

De KOMO-kwaliteitsverklaring is hét baken van zekerheid en kwaliteit in de bouwwereld.
Steeds meer opdrachtgevers, bestekschrijvers, ontwerpers en overheden werken uitsluitend nog met producten of processen met een KOMO-kwaliteitsverklaring. Dat verzekert ze van een bouwproduct of -proces dat voldoet aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en andere overheids- en markteisen. Met uw kwaliteitsverklaring van KOMO kan het licht voor uw producten of processen op de bouwplaats direct op groen.

webdesign by frogdesign²
Fred Heuvelmans
Kruiskamp 3b
6071 KM Swalmen
+31 (0)6-29031150
fh-kozijnen@ziggo.nl

KVK 12045735